top of page
RekryON 2023 järjestetään torstaina 9.3. klo 13-17 Kauppakeskus Akselin 2. kerroksessa
ja www.rekryon.fi -sivustolla.

 

Tilaisuudessa on mahdollisuus esitellä avoimia työpaikkoja sekä mahdollisuuksia opinnäytetöihin tai oppisopimukseen.
 

Osallistuminen on yrityksille maksutonta.
Osallistujamarkkinoinnissa tukena ovat työllisyyden kuntakokeilu,
TE-palvelut ja kaupungin viestintä. Viestintää tehdään myös Xamkin,

Esedun ja yliopistokeskuksen kautta.

 

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on päättynyt 2023 osalta.

Yritysten ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt avattu. 
Haluamme mukaan monipuolisesti eri alojen yrityksiä, ja sen vuoksi pyydämme ilmoittautumisen yhteydessä valitsemaan omaa toimintaa parhaiten vastaavan toimialan viiden vaihtoehdon joukosta.

 

Kannattaa toimia ripeästi, sillä rajallisen tilan vuoksi kullakin toimialalla on tilaa 7-8 yritykselle ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tämän vuoksi vahvistamme mukanaolonne ilmoittautumisajan jälkeen. Mikäli jostain toimialasta jää ylimääräisiä paikkoja, ne luonnollisesti jaetaan ilmoittautuneiden kesken. Yhtään paikkaa tilaan mahtuvista 48:sta ei jätetä tyhjäksi. Kaikki mukaan ilmoitetut työpaikat julkaistaan myös www.rekryon.fi:ssä viikko ennen tapahtumaa.

 

Tapahtuman järjestelyvastuu on tällä kertaa kaupunkikonsernilla, joten Mikkelissä toimivilla yrityksillä on etuajo-oikeus livetapahtumaan Akseliin.

Verkko-osallistuminen

 

Tapahtumaan voi osallistua myös vain verkossa. Myös verkko-osallistumiseen ilmoittaudutaan saman ilmoittautumislomakkeen kautta.

 

Verkkoon otamme mielellämme mukaan myös kaikki naapurikuntien työpaikat. Tapahtuman aikana on hyvä olla tavattavissa etäyhteyden kautta tai vähintään puhelimitse – työnhakijoita voi löytyä lähiseudun ulkopuolelta, eikä kaikilla paikallisillakaan välttämättä ole mahdollisuutta tulla paikan päälle Akseliin.

 

Käytännön asioita

 

Akselin tilassa on tapahtumapäivänä samanlaiset pystypöydät kaikille näytteilleasettajille. Yritykset voivat tuoda esittelypisteeseensä lisäksi yhden roll-upin tai beach flagin ja esim. tarvitsemaansa esitemateriaalia. Kääreelliset karkit tms. jätämme tällä kertaa kotiin, jotta RekryON näkyy kauppakeskuksessa vain positiivisesti.

 

Annamme tarvittaessa mielellämme myös lisätietoja:
näytteleasettajia palvelee Mira Myyryläinen
(puh. 040 129 4906 tai mira.myyrylainen@mikkeli.fi).

Naisvuoren tornin remontti 2022-4.jpg
bottom of page