VALIDIA

Call Waves Solutions Finland Oy

0003-1.jpg

Olemme ulkoistetun asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Toimipisteemme sijaitsevat Mikkelissä, Varkaudessa, Kuopiossa ja Helsingissä. 

Aloitimme asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisina aikana, jolloin asiakas kohdattiin pääasiassa puhelimessa. Toimiala on muuttunut teknisen kehityksen ja asiakkaiden vaatimustason kasvun myötä – ja me sen mukana. 

Kahdessakymmenessä vuodessa olemme kasvaneet Call Centeristä asiakaskokemuksen syväasiantuntijaksi ja palveluratkaisujen kehittäjäksi. Maailman muuttajiksi itsekin. 

Emme enää vain poimi vaikutteita ympäriltämme, vaan innovoimme itse. Olemme alamme suunnannäyttäjä Suomessa sekä luotettu palvelujen tuottaja ja kehittäjä.

Työmme perimmäinen ydin on silti yhä muuttumaton. Meitä vie eteenpäin intohimo asiakaspalveluun ja ymmärrys siitä, että yksikään yritys ei menesty ilman asiakkaita.Olemme olemassa asiakkaita varten. Siksi missiomme on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta – niin puhelimitse kuin digitaalisina sykäyksinä.

Mukana YouTube (https://youtu.be/eMMLC86l1Y0) lähetyksessä 28.1.2021 klo 15.30

Haettavien paikkojen lukumäärä: 

10 kpl

Haettavat työpaikat:
  • Asiakaspalvelija vikapalvelutiimiin: Osaajia vikapalvelun reservitiimiimme, josta kutsutaan töihin kun puhelumäärät äkillisesti nousevat, esim. myrskytilanteet 24/7. Koulutamme reserviä säännöllisesti.  (5 hlöä)

  • Ruotsin kielen osaava asiakaspalvelija: Ruotsin kielen osaajia asiakaspalvelutehtäviin (2 hlöä)

  • Asiakaspalvelija kesätyö: Puhelimitse tapahtuviin asiakaspalvelutehtäviin. (3 hlöä)

Kysy lisää:

Tavoitettavissa 28.1. klo 12-16

Puhelimella:

040 4857353 / Henna

040 3503348 / Riitta

CW WhatsApp 040 6202157

Email: cwrekry@callwaves.fi

CallWaves_k055_web.jpg
callwaves_logo_rgb_900px.jpg