top of page
4H_RGB.jpg

Mikkelin 4H-yhdistys ry

Tutustu meihin tarkemmin: mikkeli.4h.fi

Yhteyshenkilö:

Siiri Paavilainen

mikkeli@4h.fi

puh. 050 576 5511

  • Instagram

Nuori: Tule tutustumaan 4H-yrittäjyyteen, jonka avulla voit itse työllistää itsesi kesäksi! Mikkelin 4H-yhdistys ja Yrittäjyytta Kausityöstä-hanke tarjoavat valmiita työmahdollisuuksia kesälle 2024 4H-yrittäjyyden ja 4H-keikkatöiden kautta!

 

Yrittäjyyttä kausityöstä on Suomen 4H-liiton koordinoima hanke, jossa tavoitteena on luoda väylä innokkaiden ja osaavien 4H-yrittäjien sekä palveluja tai keikkatyövoimaa etsivien yritysten välille. Pääpainona hankkeella on kausityöt Etelä-Savon alueella.

Welcome to learn more about 4H-business and working in 4H!
You can either talk about creating your own 4H-business and give yourself something to do over summer. From 4H-business you learn new skills, get more experience and earn money!
You can also work for Mikkeli´s 4H-organization in three different jobs: yard work, house work and pet sitting!

Avoimet työpaikat yrityksessä

4H-yrittäjä

4H-keikkatyöpalvelu

4H-yritys on pienimuotoisen yrittäjyyden malli, joka on turvallinen ja ohjattu tapa opetella yrittäjyyttä. Hyvän yritysidean voi löytää omista taidoista ja osaamisesta. 4H-yrittäjäksi voi ryhtyä saadakseen rahaa, kokemusta ja oman kesätyön!

Hakuaika: jatkuva

Milloin työ alkaa: yrittäjän oma määräämä toiminta-aika

Työaika: yrittäjän oma määräämä työaika

Työnkesto: yrittäjän oma määräämä työnkesto

Oletko kiinnostunut tekemään työkeikkoja siivouksessa, asiointipalvelussa, lastenhoidossa, ikäihmisten apuna, pihatöissä, metsätöissä tai lemmikkien hoitajana? Keikkatyöt ovat nuorelle matalan kynnyksen työtoimintaa, jota voi hoitaa opintojen ohella.

Hakuaika: jatkuva 

Milloin työ alkaa: keikkatöitä ympäri vuoden

Työaika: keikkatöitä nuoren omalla aikataululla

Työnkesto: keikkatöitä nuoren omalla aikataululla

bottom of page