Työnhakijan vinkit

Varmista, että saat kaiken hyödyn irti RekryON-käynnistäsi - valmistaudu!

Teimme sinulle muistilistan, joka auttaa sinua valmistautumaan etukäteen.

ENNEN TAPAHTUMAA

Tutustu työnantajiin

Katso, mitä työnantajia RekryONissa on mukana ja pohdi, mitä työpaikkoja haluat hakea tai missä yrityksessä haluaisit työskennellä. Tutustu yrityksiin esim. vierailemalla heidän nettisivuillaan. Mieti myös valmiiksi, mitä haluat kysyä työnantajilta. Annat heille positiivisen kuvan itsestäsi, kun olet valmistautunut etukäteen.
(Psst. Huomioi myös pienet tai vähemmät tunnetut yritykset. Unelmiesi työpaikka voi olla missä vain!)

Hakupaperit kuntoon

Päivitä CV:si ja työhakemuksesi ja printtaa mukaan, jotta voit jättää niitä kiinnostaville työnantajille. Muista räätälöidä hakupaperit kutakin paikkaa varten erikseen. Voit myös tulla hakemaan vinkkejä ja laittamaan työnhakupaperit kuntoon tapahtuman Jobittilassa. Ota siis pohjat muistitikulla mukaan!

 

Jos et vielä tiedä, kenelle työnantajalle jätät hakemuksen, voit käyttää valmista RekryONin Avoin hakemus -lomaketta.

Lue lisää ja suunnittele

Lue työnhakuun liittyvät artikkelimme. Saat niistä arvokkaita lisävinkkejä työnhakuun!

 

Tutustu myös RekryONin muuhun ohjelmaan ja aikatauluun. Varaa riittävästi aikaa ja suunnittele käyntisi, ettet missaa mitään kiinnostavaa.

Valmistaudu etukäteen, jotta saat kaiken hyödyn irti käynnistäsi RekryONissa.
Valmistautuneena teet parhaan vaikutuksen työnantajiin!

TAPAHTUMASSA

Ole aktiivinen ja rohkea

Ole aktiivinen, aidosti oma itsesi ja mene rohkeasti juttelemaan työnantajille! He arvostavat aitoutta ja ennen kaikkea motivoitunutta työnhakijaa. Usko itseesi ja osaamiseesi! RekryONin yritykset hakevat monenlaisia työntekijöitä ja monenlaista osaamista – niin opiskelijoita, vastavalmistuneita kuin jo pidemmän työuran tehneitä.

 

Anna työnantajille työhakemuksesi tavatessasi heidät RekryONissa. Pyri saamaan sovittua jopa aika haastatteluun – se olisi loistava saavutus!

Hae parhaat vinkit ja tukea työnhakuun

Tule Jobittilaan hakemaan tukea ja vinkkejä työnhakupapereiden tekoon. Laitetaan yhdessä työnhakupaperisi kuntoon ja saat parhaat vinkit asiantuntijoilta. Paikalla on myös mm. ammattivalokuvaaja, joka ottaa sinusta ILMAISEKSI edustavan kuvan ansioluettelosi täydentämistä varten, ja saat väriprintit papereistasi mukaan.

 

Hyödynnä koko RekryONin monipuolinen tarjonta esiintyjineen. Saat varmasti hyviä neuvoja ja uusia näkökulmia siihen, miten onnistut parhaiten työnhaussa. Katso, mitä kaikkea on ohjelmassa. >

Tsemppiä työnhakuun!

 

 

PS. Jos et löydä RekryONissa omaa kesätyötäsi, älä luovuta vaan ole aktiivinen pitkin kevättä. Uusia paikkoja avautuu vielä!