top of page
esedu logo.jpg
yleinenbanneri_esedu_1920x1080.jpg

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu

Yhteyshenkilö:

Marika Auvinen

marika.auvinen@esedu.fi

puh. 044 711 5511

  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Olemme monialainen toisen asteen oppilaitos Etelä-Savosta. Toimipisteemme sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä. RekryOnissa esittelemme monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme sekä avoimia työpaikkoja.

Avoimet työpaikat yrityksessä

Esedussa on ajoittain tarvetta sijaisille tukipalveluihin sekä asiantuntijoiksi. Sijaisuudet voivat olla eri pituisia ja tehtävä voi olla Esedun eri toimipisteissä Mikkelissä tai Pieksämäellä.

Hakuaika: avoin

Milloin työ alkaa: avoin

Työaika: sijaisuus

Työnkesto: määräaikainen

Esedussa on ajoittain tarvetta sijaisille opetus- ja ohjaustehtäviin. Sijaisuudet voivat olla eri pituisia ja ne voivat olla joko päätoimisia tai sivutoimisia ja tehtävä voi olla Esedun eri toimipisteissä Mikkelissä tai Pieksämäellä.

Hakuaika: avoin

Milloin työ alkaa: avoin

Työaika: sijaisuus

Työnkesto: määräaikainen

Etelä-Savon ammattiopisto hakee Mikkelipuistoon kesätyöntekijää, kausiluontoiseen tehtävään ajalle 2.5.-31.10.2024. Tehtävä sisältää työtehtäviä viheraluiden hoidossa ja kunnossapidossa.

 

Hakijalta edellytetään puutarhurin tutkinto, mielellään viherpuolen osaamisala ja vahva työkokemus viheralueiden hoito- ja kunnossapitotehtävistä.

Hakuaika: päättyy 29.2.2024 klo 16

Työnkesto: 2.5. - 31.10.2024

Viestintä- ja markkinointitiimimme etsii opinnäytetyön tekijää tai harjoittelijaa keväälle 2024 (aloitus myös myöhemmin mahdollista). Aiheena verkkosivujen palvelumuotoilu ja kehittäminen.

Hakuaika: avoin

Milloin työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työaika: kokoaikainen / osa-aikainen

Työnkesto: määräaikainen / harjoittelu

bottom of page