top of page
esedu logo.jpg

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu

Yhteyshenkilö:

Marika Auvinen

puh. 044 711 5511

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Olemme ketterä toimija Etelä-Savon alueella. Tuotamme palveluita osaamisen kehittämiseen niin tutkintotavoitteisille opiskelijoillemme kuin työelämälle tarjottujen, räätälöityjen koulutusten kautta. Koulutustuotteita ja koulutuksen toteutussuunnitelmia kehitämme tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten ja yhteisöjen kanssa. Olemme koonneet osaamisen kehittämisen palvelut suurempiin kokonaisuuksiin, joita ovat Hyvinvointi ja palvelut, Teknologia ja rakentaminen sekä Metsä ja logistiikka.

Avoimet työpaikat yrityksessä

Etsimme reipasta harjoittelijaa viestintä- ja markkinointitiimiimme Mikkeliin Otavankadun toimipisteeseemme. Haluamme tarjota sinulle kehittävän ja mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua viestinnän sekä markkinoinnin eri tehtäviin.

Hakuaika: Käynnissä

Milloin työ alkaa: Sovittavissa

Työaika: Kokoaikainen

Työnkesto: Harjoittelu, kesto sovittavissa

Haemme uraohjaajaa toteuttamaan Etelä-Savon ammattiopistossa ja KasvuEsedussa tehtävää uraohjausta. Ohjausta tarvitsevia on sekä Mikkelissä että Pieksämäellä, pääpaino on Mikkelissä. Uraohjaaja toimii tiiviissä yhteistyössä KasvuEsedun uravalmentajien ja -ohjaajien kanssa toteuttaen Työhönvalmennus-palvelua Etelä-Savon TE-toimiston alueella asuville asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea työmarkkinoille siirtymiseen ja siellä pysymiseen, ja jotka tarvitsevat tukea työuran alkuun saattamisessa tai työelämään palaamisessa.

Hakuaika: 13.2.2023 - 10.3.2023

Milloin työ alkaa: 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan

Työaika: Kokoaikainen

Työnkesto: Vakinainen

bottom of page