VALIDIA

Observis

observis.png

Observis Oy on Mikkelissä vuonna 2010 perustettu IT-alan yritys. Meidän liikeideana on tuottaa älykkäitä sovelluspalveluja asiakkaidemme toiminnan turvaamiseksi ja liiketoiminnan tehostamiseksi. Palvelujemme avulla asiakkaamme voivat paremmin muodostaa tilannekuvia, ymmärtää omia asiakkaitaan, viestiä osuvammin ja toimia tehokkaammin.

Yrityksessämme työskentelee lahjakas, osaava ja monikulttuurinen tiimi ohjelmistokehittäjiä- sekä liiketoiminnan ammattilaisia. Koulutamme harjoittelijoista meille lisää työntekijöitä ja lisäksi pyrimme löytämään uusia “observiisoreita” myös kokeneista ammattilaisista.

Yrityksemme päätuotteita ovat tilannekuvapalvelut ja ohjelmointipalvelut

Tilannekuvapalveluiden avulla tuotamme asiakkaalle analysoitua ja visualisoitua tietoa toimintaympäristön tilasta. Käyttökohteita palvelulle ovat mm. teollisuuslaitokset, kriittinen infrastruktuuri, kriisinhallinta ja ympäristövalvonta. Tilannekuvapalveluiden päämarkkina-alue on Suomen ulkopuolella.

Ohjelmointipalvelut pitävät sisällään konsultointia ja monipuolisia projekteja. Toimimme asiakkaidemme kehityskumppanina heidän liiketoimintansa kannalta tärkeissä projekteissa. Ohjelmointipalvelut pitää sisällään kaikki ohjelmoinnin osa-alueet ja lisäksi monipuolisesti liiketoiminnan kehitykseen ja digitalisointiin liittyvää konsultointia. Ohjelmistopalveluiden päämarkkina-alue on Suomi ja muu Eurooppa.

Kenet haluamme töihin?

Etsimme joukkoomme energisiä, haasteista innostuvia, fiksuja tekijöitä. Jos suhtaudut töiden tekemiseen intohimoisesti, olet oppimiskykyinen ja saat tehtävät tehdyksi, ilmoittaudu rohkeasti meille.

Työtehtävät räätälöidään valittujen osaamisprofiilin ja yrityksen kulloisenkin tarpeen mukaiseksi. Tekijöitä tarvitaan etenkin ohjelmistokehitykseen sekä myyntiin ja markkinointiin.

Vapaamuotoiset hakemukset voit lähettää osoitteeseen hr@observis.fi. Liitä hakemukseesi CV, referenssit, mahdolliset suosittelijat ja kerro millaista paikkaa haet.

Haettavien paikkojen lukumäärä:

3 kpl

Haettavat työpaikat:

  • Ohjelmistopalveluiden myyjä

  • Senior Software Developer

  • Software Developer.

Paikkakunnat:

  • Mikkeli

Ota yhteyttä:

​​28.1.2020 klo 12:00-16:00

yhteydenotot tapahtuman aikana discordin kautta, (pääsee jutteleen Observis Oy:n väen kanssa):

https://discord.gg/3XE3fRV3fG