top of page
islab-4-3-23.jpg

ISLAB laboratoriokeskus

islab_logo_rgb_musta.jpg

Yhteyshenkilö:

Hanna Huoponen, Taru Turunen
rekry@islab.fi

puh. 044 457 0799

  • Linkedin
  • Instagram
  • Facebook

ISLAB on Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon hyvinvointialueiden omistama laboratoriokeskus. Neljä keskuslaboratoriotamme ja 80 palvelupistettämme huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. Tarjoamme mielenkiintoista ja vastuullista työtä laboratorioalan / terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille. Saat osaavan työyhteisön tuen ja kattavan perehdytyksen, monipuoliset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen joustavasti.

ISLAB is a local and safe laboratory centre that employs about 600 professional at four central laboratories and 80 service points throughout Eastern Finland including South Savo (Mikkeli and Savonlinna regions).
Biomedical laboratory technologists are our largest personnel group and primarily we are looking for people with Biomedical Laboratory Science degree. We require completed basic studies in blood sampling and pre-analytics as well as sufficient Finnish language skills necessary to successfully perform in the job.
For more information please see our website www.islab.fi or in English https://www.islab.fi/en/we-are-islab-a-local-and-safe-laboratory-centre/.
For job opportunities please take a look at our openings https://www.kuntarekry.fi/islab or get in touch with us at rekry@islab.fi. We look forward to hearing from you!

Avoimet työpaikat yrityksessä

Erikoistuva sairaalakemisti,

erikoistumiskoulutuksen ajaksi

Erikoistuva kemisti osallistuu sairaalakemistien ja kliinisen kemian erikoislääkäreiden ohjauksessa sekä yhteistyössä muiden koulutuslaboratorion vastuuhenkilöiden kanssa laboratorion analyysitoiminnan laadunvarmistukseen, uusien analyysimenetelmien ja -laitteiden käyttöönottoon sekä laboratorion palvelutuotannon ohjaamiseen ja kehittämiseen. Erikoistuva kemisti osallistuu myös laboratoriohenkilökunnan kouluttamiseen ja ohjeistamiseen, tiedottamiseen sekä asiakasyhteistyöhön. Koulutusaikana pääsee perehtymään laajasti kliinisen laboratorion erikoisaloihin ja analytiikan osa-alueisiin.

Lue lisää: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/erikoistuva-sairaalakemisti-erikoistumiskoulutuksen-ajaksi-islab-01-2-24/

Hakuaika: 29.1.2024 - 25.2.2024

Milloin työ alkaa: 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan

Työaika: kokoaikainen

Työnkesto: määräaikainen

Lähihoitaja

Työskentely Mikkelin keskuslaboratoriossa tarjoaa sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön. Tehtäviisi kuuluu näytteenotto sekä näytteiden käsittelyyn liittyvät tehtävät keskussairaalassa ja muissa Mikkelin alueen näytteenottopisteissä. Työ on kolmivuorotyötä.

Lue lisää: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-mikkeli-islab-05-3-24/

Hakuaika: 9.2.2024 - 29.2.2024

Milloin työ alkaa: 25.3.2024 tai sopimuksen mukaan

Työnkesto: toistaiseksi voimassa oleva

Haemme kesärekrymme 2024 täydennyshaussa laboratoriohoitajia/bioanalyytikoita sekä bioanalyytikko-opiskelijoita eripituisiin vuosilomasijaisuuksiin analytiikan puolelle ISLAB hyvinvointiyhtymän Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan eri toimipisteisiin. Kerrothan hakulomakkeessa, millä alueella tai missä toimipisteessä haluaisit ensisijaisesti työskennellä. Ilmoitathan myös mahdolliset muut vaihtoehdot. Täytämme sijaisuudet määräajaksi sopimuksen mukaan. Tarkemman tehtäväkuvauksen ja lisätietoja kesäsijaisuudesta saat ISLABin palvelussuhdeasiantuntijalta. Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa.

Lue lisää: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/laboratoriohoitaja-bioanalyytikko-kesatoihin-2024-islab-02-2-24/

Hakuaika: 14.2.2024 - 29.2.2024

Milloin työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työnkesto: määräaikainen

Voit olla jo tutkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja tai terveydenhoitaja) tai hoitoalan tai lääketieteen opiskelija, jolla on suoritettuna näytteenoton ja preanalytiikan perusopinnot. Kesätyötehtävät sisältävät näytteenottotyötä eri muodoissa. Tarkemman tehtäväkuvauksen ja lisätietoja kesäsijaisuuksistamme saat palvelussuhdeasiantuntijaltamme Helkalta.

Lue lisää: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/naytteenoton-kesatyot-2024-etela-savossa-ja-pohjois-karjalassa-islab-03-1-24/

Hakuaika: 15.2.2024 - 29.2.2024

Milloin työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työnkesto: määräaikainen

Haemme kolmea (3) laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työtehtäviin ISLABin Mikkelin keskuslaboratorioon 15.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetyn laillistetun laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto. Huomioimme myös hakuprosessin aikana valmistuvat opiskelijat.

 

Työskentely Mikkelin keskuslaboratoriossa tarjoaa sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön. Saat kattavan perehdytyksen meillä tehtäviin tutkimuksiin työyhteisön tuen siivittämänä. Työ on kolmivuorotyötä.

Lue lisää: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/laboratoriohoitaja-mikkeli-islab-05-4-24/

Hakuaika: 13.2.2024 - 3.3.2024

Milloin työ alkaa: 15.4.2024 tai sopimuksen mukaan

Työnkesto: toistaiseksi voimassa oleva

Tarjoamme terveydenhuollon ammattilaisille, joilla on suoritettuna näytteenoton ja preanalytiikan perusopinnot, keikkatöitä ja lyhytaikaisia sijaisuuksia näytteenottotehtävissä Etelä-Savon toimipisteissämme.

 

Hae meille https://www.kuntarekry.fi/islab

Hakuaika: jatkuva

Milloin työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työaika: sopimuksen mukaan

Työnkesto: määräaikainen

bottom of page