top of page
Kyyhkyla_logo_pikkukyyhky.jpg

Kyyhkylän Kartano Oy 

Yhteyshenkilö:

Nina Helenius

nina.helenius@kyyhkyla.fi

puh. 044 750 0929

  • Facebook

Historiallinen Kyyhkylän Kartano, Ravintola Armas sekä Bistro Rantakyyhky, aivan Saimaan rannalla, etsii tulevaan kesäsesonkiin sekä vakituisiin työsuhteisiin ravintola tarjoilijoita, kokkeja ja dieettikokkia.

 

Haemme voimakkaasti kehittyvään ja kasvavaan työyhteisöömme työkavereita, joiden sydän sykkii asiakaspalvelulle, jotka omaavat tiimityöskentelytaitoja ja paineensietokykyä. Mikäli hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä, hae jo tänään meidän upeaan tiimiimme!

Katso Kyyhkylän Kartanon TE-live: https://te-live.fi/lahetykset/VC4JE3BBQ

Avoimet työpaikat yrityksessä

Historiallinen Kyyhkylän kartano aivan Saimaan rannalla etsii tulevaan kesäsesonkiin, vuorotyöhön, reippaita ja iloisia asiakaspalveluhenkilöitä kartanoon, kahvilaan ja hotellin vastaanottoon. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Hakuaika: 1.2. - 28.2.2024

Milloin työ alkaa: 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan

Työaika: kokoaikainen ja osa-aikainen

Työnkesto: määräaikainen kesätyö

Kokki

Haemme voimakkaasti kehittyvään ja kasvavaan Kyyhkylä Wellbeing Resortiin kokkia, vuorotyöhön. Historiallisen Kyyhkylän kartanon mailla sijaitsee useita ravintoloita: vuonna 1856 rakennettu Kyyhkylän Kartano, ravintola Armas sekä Bistro Rantakyyhky.

 

Hakuaika: 1.2. - 28.2.2024

Milloin työ alkaa: 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan

Työaika: kokoaikainen

Työnkesto: vakituinen

Haemme voimakkaasti kehittyvään ja kasvavaan Kyyhkylä Wellbeing Resortiin dieettikokkia. Pääset suunnittelemaan ja valmistamaan erityisruokavalioita moninaiselle asiakaskunnalle - tässä työssä pääset kehittämään ja innovoimaan!

 

Hakuaika: 1.2.2024

Milloin työ alkaa: 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan

Työaika: kokoaikainen

Työnkesto: vakituinen

bottom of page