top of page

Asuminen Mikkelissä

MliDoku2020_Perhe_kuva_PihlaLiukkonen_Kontrastia-16.jpg

Mikalo Oy on Mikkelin kaupungin

omistama vuokrataloyhtiö.

Tarjolla on yli 3000 asuntoa ympäri Mikkeliä. Asuntokantaan kuuluu huoneistoja kerros-, rivi-, pari- ja luhtitaloissa, aina pienistä yksiöistä suuriin perheasuntoihin.

Kaikkiin asuntoihin on lemmikkieläimet tervetulleita.
Mikalo vuokraa asunnon. Sinä teet siitä kodin.

Annila

Mikkelin Annilaan, Kirkonvarkauden asuntomessualueen äärelle, on kaavoitettu Saimaan rantatontteja. Alue sijaitsee linnuntietä pitkin noin viiden kilometrin päässä Mikkelin torista. Lenkkeily-, hiihto- ja marjastusmaastojen lisäksi lähituntumasta löytyvät Annilan Golfkeskus, HupiSki Tornimäen laskettelukeskus sekä Kaihun frisbeegolf-alue.

Annilanranta_1-11-2022_JVaahtera-7.jpg
pexels-quintin-gellar-313773.jpg

Lue lisää tonteista

Annilanranta_1-11-2022_JVaahtera-17.jpg

Vapaana olevia pientalotontteja voit tarkastella täällä

Mikkeliin valmistuu tammikuun alkupuolella 2024 uusi, Saimaanportin yhtenäiskoulu.

Rakennus, välituntipiha-alueet ja pelikentät on sijoitettu toiminnalliset yhteydet ja ympäristö huomioiden. Lisäksi suunnittelussa on pyritty hyödyntämään luontoa ja kaunista järvimaisemaa, jotka tulevat näkymään talon läpi ulottuvasta pääaulasta ja muista tiloista.

Yhtenäiskouluun tulee tilat n. 850 oppilaalle ja 120:lle henkilökunnan työntekijälle. Lisäksi rakennukseen tulevat tilat nuorisotoimelle ja oppilashuollolle. Uudet tilat mahdollistavat monimuotoisen ilta- ja viikonloppukäytön niin liikunta- kuin kädentaitotilojen sekä luokkatilojen osalta. Aula- ja näyttämötilat yhdistettynä musiikintiloihin mahdollistavat myös erilaiset esiintymis- ja kokoustapahtumien järjestämisen.

bottom of page