top of page
heinäsaaren logo.jpg

Heinäsaaren Tila Oy

Tutustu yritykseen tarkemmin: heinasaaren.fi

Yhteyshenkilö

Harri Einämö

puh. 040 768 8929

harri@heinasaaren.fi

  • Instagram
  • Facebook

Elintarviketuotannon kausityöntekijä

Haemme nyt joukkoomme elintarvikkeiden valmistuksesta kiinnostunutta työntekijää/-tekijöitä. Toimenkuvaan kuuluu mm. säilöttyjen ja leivottujen elintarvikkeiden valmistus sekä pakkaaminen. Työ sopii myös alasta kiinnostuneelle harjoittelijalle.

Hakuaika: 16.1. - 31.3.2024

Milloin työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työaika: osa-aikainen

Työn kesto: kausityö

Heinäsaaren on mikkeliläinen elintarviketuottaja. Valmistamme, markkinoimme ja jakelemme Saimaan alueen herkullisimpia hilloja, hyytelöjä ja ruoan lisukkeita. Tuotteitamme onkin jo saatavilla Etelä-Savon lisäksi mm. Etelä-Suomessa ja valikoiduissa tapahtumissa. Jokainen tuotteemme syntyy mummimme oppien pohjalta samalla rakkaudella, kuin olisimme valmistamassa niitä lahjaksi parhaalle ystävällemme. Heinäsaaren - Kyllä kehtaa tarjota!

Avoimet työpaikat yrityksessä

Elintarvikemyyjä,
varastoapulainen

Elintarvikemyyjä, B2B

Etsimme reipasta ja myyntihenkistä elintarvikemyyjää. Osa-aikaisuuden myötä työ on sovittavissa muiden töiden oheen. Työ sisältää myyntitoimintojen lisäksi esim. varastotoimintoja, kuten: elintarvikkeiden käsittelyä, siirtelyä, lähetystä.

Hakuaika: 16.1. - 31.3.2024

Milloin työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työaika: osa-aikainen / keikkatyö

Työnkesto: sesonki

Haemme joukkoomme reipasta yritysasiakkuuksia hoitavaa myyjää. Tehtävässä menestyminen vaatii ymmärrystä vähittäiskaupan osto-myyntiprosessista sekä tavoitteellista asennetta myyntiin. Mahdollisuus jatkaa myöhemmin myös muissa yrityksen työtehtävissä

Hakuaika: 16.1. - 31.3.2024

Milloin työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työaika: osa-aikainen

Työn kesto: sesonkityö, kevät

bottom of page