top of page

Työnhakijalle

Valmistaudu etukäteen, jotta saat kaiken hyödyn irti käynnistäsi RekryONissa.

Laadimme sinulle valmiin vinkkilistan, jonka avulla varmistat onnistumisesi. Julkaisemme vinkit lähempänä tapahtumaa.

Työnhakija, etsitkö töitä tai uusia haasteita?

Haluatko alan työkokemusta tai onko sinulla jo rautainen vuosien työkokemus? Tai ehkä tarvitset paikan työssä tapahtuvaan oppimiseen osana opintojasi. Kaikenlaisille työnhakijoille on kysyntää RekryON-tapahtumassa.

Tule RekryONiin tapaamaan työnantajia. He etsivät monenlaisia osaajia ja työntekijöitä tämän hetkisiin ja tuleviin tarpeisiinsa. Voisiko parempaa tilaisuutta olla vaikutuksen tekemiseen, kuin kohdata työnantajat rennossa tapahtumassa. Tutustu yritykseen, keskustele ja tee vaikutus. Muista jättää myös työhakemus - työnantaja saattaa etsiä juuri sinua!

Tutustu mukana oleviin työnantajiin ja muihin näytteilleasettajiin:

RekryONissa tapahtuu

RekryONissa on mukana työnantajien ja avoimien työpaikkojen lisäksi kiinnostavaa ohjelmaa. Saat ammattilaisilta vinkkejä työnhakuun, ja työnhakua lähestytään hauskoissakin merkeissä.

Etusivu_työnhakijalle.jpg
RekryON tarjoaa myös tukea työnhakuun ja urasuunnitteluun

Oppilaitokset esittäytyvät Koulutustorilla. Voit tutustua eri alojen koulutusvaihtoehtoihin sekä erilaisiin opiskelumahdollisuuksiin. 

Työllisyystorilla voit keskustella työllistymistä edistävien palveluiden ammattilaisten kanssa työllistymisen eri tavoista sekä mistä ja miten työtä voi hakea. Mukana on parhaat kumppanit.

bottom of page