top of page

Työnhakijalle

Ota RekryON-tapahtumasta kaikki irti ja hae vahvistusta työnhakuusi

RekryONissa on mukana työnantajien ja avoimien työpaikkojen lisäksi kiinnostavaa ohjelmaa sekä työnhaun vinkkejä. Älä missaa näitä - katso, mitä kaikkea RekryONissa tapahtuu:

Työnhakija, etsitkö töitä tai uusia haasteita?

Haluatko alan työkokemusta tai onko sinulla jo rautainen vuosien työkokemus? Tai ehkä tarvitset työssäoppimispaikan opintoihisi liittyen. Kaikenlaisille työnhakijoille on kysyntää RekryON-tapahtumassa.

Tule RekryONiin tapaamaan työnantajia. He etsivät monenlaisia osaajia ja työntekijöitä tämän hetkisiin ja tuleviin tarpeisiinsa. Voisiko parempaa tilaisuutta olla vaikutuksen tekemiseen, kuin kohdata työnantajat rennossa tapahtumassa. Tutustu yritykseen, keskustele ja tee vaikutus. Muista jättää myös työhakemus - työnantaja saattaa etsiä juuri sinua!

Katso mukana olevat työnantajat ja muut näytteilleasettajat:

Valmistaudu etukäteen, jotta saat kaiken hyödyn irti käynnistäsi RekryONissa.

 

Olemme laatineet sinulle  vinkkilistan, jonka avulla varmistat onnistumisesi.

JOBITTILA

Laita ansioluettelo ja työhakemus priimakuntoon asiantuntijoiden kanssa. Harjoittele hissipuhetta, tee video-CV ja anna ammattilaisen ottaa sinusta kuva hakupapereihin.

JOONAS PESONEN

Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää työnhaussa?

Mikä on henkilöbrandi? Kuuntele sosiaalisen median monitaiturin Joonas Pesosen jutut Stellan lavalla.

MIKKELIN POIKATEATTERI

Mikkelin Poikateatterin improt eivät jätä ketään kylmäksi. Akselin alakertaan rakennetussa Teatteriluolassa Poikateatteri tutkii työnhaun ihmeellistä maailmaa.

TULEVAISUUS-
IKKKUNA 2030

Tulevaisuusikkunasta pääset kurkistamaan, millainen on eteläsavolaisten mielestä alueen toivottu tulevaisuus vuonna 2030.

RekryON tarjoaa myös tukea työnhakuun ja urasuunnitteluun

Oppilaitokset esittäytyvät Koulutustorilla. Voit tutustua eri alojen koulutusvaihtoehtoihin sekä erilaisiin opiskelumahdollisuuksiin. 

Työllisyystorilla voit keskustella työllistymistä edistävien palveluiden ammattilaisten kanssa työllistymisen eri tavoista sekä mistä ja miten työtä voi hakea. Mukana on parhaat kumppanit.

bottom of page