top of page

Työnantajalle

Työnantaja_kollaasi.jpg

Toivomme näkevämme teidät mukana RekryON 2023 –tapahtumassa luomassa monipuolista ja mielenkiintoista työnantajakattausta!

 

Varmistetaan yhteisellä tapahtumallamme alueemme elinvoimaisuutta ja tarjotaan työnhakijoille onnistuneita kohtaamisia.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen RekryON 2023 -tapahtumaan on käynnissä!

 

Ilmoittautumaan pääset täältä, lisätietoja saat sähköpostitse marle.kirvesniemi@mikseimikkeli.fi tai puhelimitse 050 5177 126.

Työnantaja, tervetuloa RekryON 2023 -tapahtumaan.

Tule tapaamaan työnhakijoita ja esittelemään avoimia työpaikkoja. RekryONissa tavoitat kaikenlaisia työnhakijoita: niin kesätyöntekijöitä ja vastavalmistuneita kuin pidemmän työuran tehneitä konkareita.

 

RekryON-tapahtumassa pääset lujittamaan työnantajabrändiänne ja esittelemään toimintaanne sekä verkostoitumaan muiden organisaatioiden kanssa. Hakijat haluavat tietää, millaista työskentely teillä on. Paikalle kannattaa siis tulla myös tulevia rekrytointitarpeita silmällä pitäen. Tapahtuma on myös oivallinen tilaisuus verkostoitua muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Vaivattomasti RekryONiin

 

Työnantajan on helppo tulla RekryONiin, sillä järjestämme teille esittelypisteen valmiiksi pöydän äärelle. Voitte ottaa mukaan pöydän viereen sijoitettavan rollupin. Tarjoamme teille halutessanne näkyvyyttä some-kanavissamme ennen tapahtumaa, ja kerromme nettisivuillamme tapahtumassa esittelemänne avoimet työpaikat. RekryON-tapahtuma on kaikille osallistuville organisaatioille maksuton.

bottom of page