Työnantajalle

Toivomme näkevämme teidät mukana RekryON 2019 –tapahtumassa luomassa monipuolista ja mielenkiintoista työnantajakattausta!

 

Varmistetaan yhteisellä tapahtumallamme alueemme elinvoimaisuutta ja tarjotaan työnhakijoille onnistuneita kohtaamisia.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen RekryON 2020 -tapahtumaan avataan pian!

Sitä ennen voi ilmoittautua mukaan sähköpostitse saaraliu@saaraliu.fi

Työnantaja, tervetuloa RekryON 2019 -tapahtumaan.

Tule tapaamaan työnhakijoita ja esittelemään avoimia työpaikkoja. RekryONissa tavoitat kaikenlaisia työnhakijoita: niin kesätyöntekijöitä ja vastavalmistuneita kuin pidemmän työuran tehneitä konkareita.

 

RekryON-tapahtumassa pääset lujittamaan työnantajabrändiänne ja esittelemään toimintaanne sekä verkostoitumaan muiden organisaatioiden kanssa. Hakijat haluavat tietää, millaista työskentely teillä on. Paikalle kannattaa siis tulla myös tulevia rekrytointitarpeita silmällä pitäen. Tapahtuma on myös oivallinen tilaisuus verkostoitua muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa.

RekryON 2019 tulee uudistuneena ja yksipäiväisenä Mikkelin keskustan kauppakeskuksiin Stellaan ja Akseliin. Loistavan sijainnin ansiosta työnhakijoiden on entistä helpompi tulla paikalle, ja aukiolo klo 17 saakka varmistaa, että hakijat ehtivät paikalle myös työ- tai opiskelupäivän päätteeksi.

Vaivattomasti RekryONiin

 

Työnantajan on helppo tulla RekryONiin, sillä järjestämme teille esittelypisteen valmiiksi pystypöydän äärelle. Voitte ottaa mukaan pöydän viereen sijoitettavan rollupin. Tarjoamme teille halutessanne näkyvyyttä some-kanavissamme ennen tapahtumaa, ja kerromme nettisivuillamme tapahtumassa esittelemänne avoimet työpaikat. RekryON-tapahtuma on kaikille osallistuville organisaatioille maksuton.

Pssst! Työnantaja, onko sinulla yritys Mikkelin keskustan alueella, mutta et pääse irrottautumaan RekryONiin työpaikaltasi? Voit olla mukana omalla RekryON LIIKKEESSÄ -rekrypisteelläsi! Lue lisää >

Perinteisen rekrytoinnin lisäksi teille saattaisi sopia myös kevyempi rekrytointimuoto. Näitä ovat esim. koulutus- tai oppisopimus, työkokeilu tai palkkatuella työllistäminen. Lue lisää >

RekryONin kautta voit löytää myös nämä työntekijät!

 

Seuraa meitä somessa

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

SaaraLiu | Saara Liukkonen

p. 0405020583

saaraliu@saaraliu.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon