VALIDIA

Uutta elämää Group -

Mikkelin Toimintakeskus ry

UuttaElamaa_Toimintakeskus_ry_Pysty_MV.p

Oletko miettinyt ponnahduslautaa työelämään? Meille työllistymällä saat tukea työelämätaitojen päivittämiseen tai koulutusvaihtoehtojen punnitsemiseen työn ohessa.

Uutta elämää Duunissa pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisissa ja aidoissa työtehtävissä esimerkiksi; logistiikkatyöntekijänä, kierrätystyöntekijänä, myymälätyöntekijänä, kahvilatyöntekijänä, kierrätyskaluste- tai elektroniikkahuollossa.

Meillä työskennellessä sinulla on mahdollisuus suorittaa opintoja tai tutkinnonosia sinua kiinnostavalta alalta. Kannustamme ja opastamme sinua työsuhteen aikana tutustumaan koulutuksen ja työelämän tarjoamiin ajankohtaisiin mahdollisuuksiin sekä tarjoamme valmennusta avoimille työmarkkinoille kohdistettuun työnhakuun sekä oman osaamisesi kartoittamiseen. Halutessasi saat myös vastuuta ja pääset ideoimaan uutta.

Työpaikkamme sijaitsevat Raviradantiellä hyvien kulkuyhteyksien varrella, Metsäsairilassa uudessa kierrätyksen ja lajittelun keskuksessa sekä eri puolilla Mikkeliä yhteistyöyhdistystemme tiloissa.

Uutta elämää Group on vastuullinen kierrätyksen, kiertotalouden ja työelämän osaaja. Uutta elämää Groupin taustalla toimii yleishyödyllinen yhdistys Mikkelin Toimintakeskus ry.

Haettavien paikkojen lukumäärä:

Meillä on avoinna vaihtuva määrä useita eri alan työpaikkoja. Kurkkaan nettisivuillemme ja katso kaikki avoimet työpaikat uuttaelamaa.fi/avoimet-duunipaikat.

Haettavat työpaikat:

Haussa esimerkiksi kahvilatyöntekijöitä, myymälätyöntekijöitä, lasten kulttuurikeskuksen työntekijöitä, järjestöassistentti, kutoja sekä useita kierrätystyöntekijän paikkoja uudessa kierrätyksen ja lajittelun keskuksessa.

Ota yhteyttä:

Uutta elämää Duunin asiakasohjaus

p. 010 327 2930

https://www.uuttaelamaa.fi/duuni.