Mikä RekryON?

Työnhakijat ja työnantajat kohtaavat RekryONissa

RekryON-tapahtuma saattaa vuosittain yhteen alueen työnantajat ja työnhakijat ja opiskelijat. Työnantajat esittelevät toimintaansa ja avoimia työpaikkojaan.

Tapahtuman rennossa tunnelmassa työhakijan on helppo kohdata työnantajat kasvotusten ja aloittaa työnhaku.

 

Koulutusten tarjoajat esittelevät opiskelu- ja koulutusvaihtoehtoja, ja työnhakijoille on tarjolla tukea työnhakuun ja urasuunnitteluun. RekryON tarjoaa myös kiinnostavaa ohjelmaa ja vinkkejä työnhakuun.

Tapahtuma on osallistuville yrityksille ja kaikille kävijöille maksuton.

RekryON 2020 -tapahtuman järjesti Mikkelin kaupungin työllisyyspalvelut yhdessä  yhteistyökumppaneiden kanssa. Tapahtuman tuotti SaaraLiu.

RekryON-nega-fade.png
Tapahtuman historiaa

 

RekryON-tapahtumaa on järjestetty jo vuodesta 2012 saakka. Vuosina 2012 – 2014 RekryON pidettiin yksipäiväisenä Otavankadulla Esedun tiloissa. Tapahtumaan osallistui vuosittain yli 50 yritystä ja kävijöitä oli n. 600 – 800.

 

Vuonna 2015 RekryON järjestettiin ensimmäisen kerran viikon mittaisena Mikkelin torilla teltassa. Jokaisella päivällä oli oma teemansa eri toimialojen mukaan. Samalla konseptilla järjestettiin RekryON 2016  Mikkelin kaupunginkirjastossa.

Vuonna 2017 kuudes RekryON-tapahtuma sai upeat puitteet historiallisessa Kulttuuritalo Tempossa. Tapahtuma oli kolmipäiväinen, ja mukana oli n. 80 eri yritystä ja organisaatiota. Työnhakijoita tapahtumassa kävi kaikkiaan yli 2000.

RekryON 2018 -tapahtuman järjestelyvastuu siirtyi Mikkelin kaupungin työllisyyspalveluilta Etelä-Savon ammattiopisto Esedulle. Tapahtuma palasi Esedun tiloihin Otavankatu 4:ään, jossa oli tilavat ja selkeät puitteet kaksipäiväiselle tapahtumalle. Näytteilleasettajia oli mukana yhteensä n. 80. Kävijöitä tapahtumassa oli yli 1600.

RekryON 2019 järjestettiin Mikkelin keskustan kauppakeskuksissa Akselissa ja Stellassa. Stellan ovien kävijälaskurien mukaan päivän aikana oli runsas 3000 kävijää enemmän kuin edeltävinä torstaipäivinä. Akselissa vastaava luku oli noin 2000 kävijää enemmän. Stellan ovien kävijälaskurien mukaan päivän aikana oli runsas 3000 kävijää enemmän kuin edeltävinä torstaipäivinä. Akselissa vastaava luku oli noin 2000 kävijää enemmän. Näytteilleasettajia oli noin 60.

RekryON 2020 tapahtuman järjestämisvastuu siirtyi Mikkelin kaupungin Työllisyyspalveluille. RekryON 2020 Mikkelin kaupunginkirjaston Mikkeli –salissa 6.2.2020 klo 12-16.