VALIDIA

Rantaravintola Kurkiniemi

lataus.png

Kurkiniemi on tunnelmallinen rantaravintola Pyhäveden rannalla vain 600 metriä Mäntyharjun torilta.  Kurkiniemeen on helppo tulla autolla, veneellä, kävellen tai junalla. Juna-asemalle on kirjaimellisesti vain kivenheiton matka. ​Kurkiniemi on avoinna 1.5. – 28.8.2020 klo 11 - 20  joka päivä. 

Palvelut

Kurkiniemessä voi nauttia herkkuja uudistetulta terassimenulta. Järjestämme erittäin mielellämme ryhmille kahvituksia ja ruokailuja ennakkovarauksesta. Alueelta löytyy myös laituri ja upea hiekkaranta.

​Juhlat / tilojen vuokraus

Rantaravintola Kurkiniemen viihtyisät tilat luovat hienot puitteet erilaisten juhlien viettoon. Tupaan saamme paikat 50:lle hengelle ruokailua ajatellen. Isommalle vierasmäärälle on käytettävissä viihtyisä terassi. Alueella voi myös järjestää tuhansien henkilöiden juhlia. Tällöin alueelle pystytetään erikseen vuokrattavissa oleva juhlateltta.

Kurkiniemessä voit järjestää syntymäpäiväjuhlia, sukutapaamisen, luokkakokouksen, häät, illanistujaiset, tyhy tapahtuman tai ihan mitä vain.

Maistuvat tarjottavat
Kurkiniemessä valmistetaan maistuvaa ruokaa juhlahetkiin ammattitaidolla suosien kotimaisia ja lähialueen tuottajien raaka-aineita.

Haettavien paikkojen lukumäärä: 

 

9 kpl

Paikkakunnat:

 

  • Mäntyharju

Haettavat työpaikat:

 

  • Ravintolatyöntekijä

  • Keittiötyöntekijä

  • Tapahtumatyöntekijä

Ravintolatyöntekijänä palvelet asiakkaita niin tiskin takana kuin edessäkin. Tärkein tehtäväsi kaikista on asiakkaan aurinkoinen kohtaaminen, koska joukkueemme jäsenenä teet asiakkaan vierailusta onnistuneen omalla iloisuudellasi ja ammattitaidollasi. Otat tilaukset vastaan positiivisella asenteella ja tarjoilet keittiön valmistamat herkulliset annokset pöytiin. Omalla osaamisellasi luot hyvää joukkuehenkeä tekemällä myös muut tarvittavat työtehtävät, myös yleisestä siisteydestä huolehtien. Anniskelu- sekä hygieniapassi on hyvä olla suoritettuna.

Keittiötyöntekijänä toimenkuvasi on monipuolinen. Toimenkuvaan kuuluu laadukkaiden annosten valmistus herkullisista hampurilaisista salaatteihin, käyttäen mahdollisuuksien mukaan lähialueiden tuoreita raaka-aineita. Seisot tekemiesi annosten takana valvoen, että jokainen annos on laadukkaasti valmistettu. Työskentely on joukkuepeliä, joten vastaat tarvittaessa myös muista ravintolan työtehtävistä. Työ edellyttää hygieniapassia.

Tapahtumatyöntekijänä työskentelet järjestämissämme tapahtumissa asiakaspalvelu-, tarjoilu- ja myyntitehtävissä. Olet joukkueemme tärkeä jäsen, koska luot omalla iloisuudellasi ja osaamisellasi tunnelmaa ikimuistoisten tapahtumien onnistumiseksi.

Ota yhteyttä:

 

040 510 4096, ravintolakurkiniemi@gmail.com

28.1.2020 klo 12:00-16:00 tavoitettavissa