top of page
heinäsaaren logo.jpg

Heinäsaaren Tila Oy / Teatteriravitola ILO

Yhteyshenkilö

Harri Einämö

puh. 040 768 8929

harri@heinasaaren.fi

  • Linkedin
  • Instagram
  • Facebook

Opinnäytetyö, elintarvikeala/markkinointi/palveluliiketoiminnot

Heinäsaaren Tila Oy tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia opinnäytetyön tekemiseen esimerkiksi markkinoinnin ja elintarviketuotannon parista. Toimimme opinnäytetyön tekijän tukena.

Hakuaika: 15.2.-15.3.2023

Milloin työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työaika: Sopimuksen mukaan

Työn kesto: Sopimuksen mukaan

Mikkelin keskustassa yhteistyössä operoivat Heinäsaaren Tila ja Teatteriravintola ILO muodostavat Etelä-Savon innovatiivimman ja kiinnostavimman kuluttajille sekä yrityksille suunnatun palvelu-tarjoomakokonaisuuden. Toimintojemme kasvun myötä haemmekin nyt jopa valtakunnallisesti kasvussa olevaan kysyntään lisää innostuneita tekijöitä elintarviketuotantoon ja -toimintoihin, ravitsemus- ja palvelutoimintoihin sekä erilaisiin myynti- ja markkinointitoimiin.

Avoimet työpaikat yrityksessä

Myyjä, markkinoija, tarjoilija

Kokki, elintarvikevalmistaja

Heinäsaaren ja Teatteriravintola ILO:n elintarviketoimintojen ja tapahtumakysynnän kasvun myötä haemme joukoomme mukaan lisää innostunutta väkeä. Arvostamme oikeaa asennetta uuden kehittämiseen sekä mahdollisuutta osallistua tapahtumatuotantoihin.

Hakuaika: 1.3.-15.3.2023

Milloin työ alkaa: 1.4.2023

Työaika: sopimuksen mukaan

Työnkesto: sopimuksen mukaan

Heinäsaaren elintarviketuotannon ja Teatteriravintola ILO:n ravitsemustoimintojen kysynnän kasvun myötä haemme mukaan lisää innostunutta väkeä. Arvostamme kokemusta, mutta sitäkin enemmän innostuneisuutta ja oikeaa asennetta uuden kehittämiseen.

Hakuaika: 1.3.-15.3.2023

Milloin työ alkaa: 1.4.2023

Työaika: sopimuksen mukaan

Työn kesto: sopimuksen mukaan

bottom of page